;

2016-2019 TİKAV Bursiyerleri

2019 Yaz Programı ve Mezuniyet Töreni

2019 Yaz Programı 24-30 Haziran 2019 tarihleri arasında Elazığ Fırat Üniversitesinde öğrenim görmüş olan TİKAV bursiyerlerinin katılımıyla İstanbul’da yapıldı. Program kapsamında bursiyerler kişisel gelişim eğitimleri, meslek gezileri, kültür gezileri ve söyleşilere katıldılar. Mezuniyet Töreni ile de bursiyerler Bireysel Gelişim Programı Başarı Belgeleri, The Duke of Edinburgh’s International Award Altın Sertifikaları ve The Sandwich Method İngilizce Sertifikalarını aldılar.

 

29- 30 Haziran 2019 - RYLA Eğitimi

Fırat Üniversitesi’nden mezun olan bursiyerlerimizin katılımıyla Etiler Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Oteli’nde RYLA Eğitimi gerçekleştirildi. Eğitimde iletişim kurma, iletişim eksenleri, kişilik profilleri konularına değinilerek, proje çalışmaları ve liderlik ile ilgili uygulama çalışmaları yapıldı.



 

29 Haziran 2019 – Haluk Levent Konseri

Fırat Üniversitesi BGP XIII. Grup bursiyerleri Yaz Programı sosyal etkinlik programları kapsamında Haluk Levent konserine katıldılar.



 

28 Haziran 2019 – İstanbul Kültür Gezisi

Fırat Üniversitesi BGP XIII. Grup bursiyerleri Yaz Programı kapsamında İstanbul’un tarihi mekanları gezilerek kültürel özellikleri hakkında bilgi alındı.



 

28 Haziran 2019 - İstanbul Modern Sanat Müzesi Gezisi

TİKAV Bursiyerlerinin katılımıyla İstanbul Modern Sanat Müzesi Gezisi gerçekleştirdi.



 

27 Haziran 2019 - Mezuniyet Töreni

Türkiye İnsan Kaynakları Eğitim ve Sağlık Vakfı (TİKAV) mezuniyet töreni Karaköy Novotel’de yapıldı. Mezuniyet törenine, TİKAV Onursal Başkanı Hamdi Akın, Yönetim Kurulu Başkanı Sultan Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Pelin Akın Özalp ile birlikte Akfen Holding çalışanları ve programa destek veren mentorler ve TİKAV gönüllüleri katılmıştır.  Törende, Fırat Üniversitesinden mezun olan bursiyerler TİKAV Bireysel Gelişim Programı Başarı Belgesi, The Duke of Edinburgh’s International Award Altın Sertifikası ve The Sandwich Method İngilizce Sertifikalarını aldılar.